img
img imgimgimgimg img
 

 

 

Tervetuloa Lapin kevättalvisiin maisemiin!

Karhukorpi palailee tauolta vähitellen!

Lämpimästi tervetuloa tänne erääseen sivistyksen keskukseen Suomen Lapin metsien ja tuntureiden keskeltä. Kyseessä on virtuaalinen suomenhevostalli Karhukorpi, joka todella on vain virtuaalinen, eikä ole olemassa oikeassa elämässä, vaan vain netissä eikä mikään tapahdu oikeasti.

Karhukorpi sai alkunsa pitkäaikaisesta haaveestani pistää pystyyn kotimaista rotua, suomenhevosia kasvattava talli. Kesällä 2009 päätin vihdoin tehdä unelmastani totta, ja Karhukorpea ryhdyin työstämään kesäkuun alussa, ja ainut, mikä tuotti pulmaa, oli nimi. Lopulta päätin yhdistää kaksi perin suomalaista sanaa - karhun ja korven. Virallisesti talli avautui heinäkuussa 2009, mutta niin sanotulle suurelle yleisölle Karhukorpi tuli tutuksi kunnolla vasta vuonna 2010, jonka loppupuolella toimintaan otettiin mukaan myös pienimuotoinen shetlanninponiprojekti.

Toimintamme koostuu lähinnä vain suomen(pien)hevosten kasvattamisesta ja omilla hevosillamme kilpailemisesta sekä ratsastuslajeissa että näyttelykehissä. Järjestämme myös erittäin pienimuotoisesti tapahtumia lähinnä suomenhevosille. Lisää kasvatuksesta ja muustakin toiminnasta voit lukea toiminta-sivulta.

Tutuistuit sitten talliin, ihaniin (ja toisinaan vähän vähemmänkin ihanaksi heittäytyviin) hevosiimme tai toimintaamme tarkemmin, toivotan sinulle mukavaa matkaa Karhukorven parissa ja toivon, että tulet vielä joskus vierailemaan uudelleenkin!

Pakkashuuruisin terkuin,
yukitora, VRL-09079, ERI - yukitora[at]susitanssi.net

Päivitetty viimeksi 19.02.2013 kello 23:59.
Yhteistyössä kanssamme toimii Koston Suomenhevoset.
Olemme Eliittiratsastajien jäsentalli.
FI: mikä virtuaalitalli? Lue lisää.
EN: what is sim-game stable? Read more.
Aro
Aavan Suomenhevoset
Fiktio
Jäpäkkä
Keinumäki
Kiero
Kuhmo
Koistila
Lakea
Riiviöt
Mörkövaara
Rajaton
Siljan Suomalaiset
Susilahti
Viehättävä

 

 
img