etusivu
esittely
hevoset
kasvatus
toiminta
muuta

Muu sekalainen

Kaikki tärkeä, mikä ei sopinut muihin osioihin, löytyy täältä.

FI: Karhukorpi on virtuaalitalli, eikä mikään täällä tapahdu oikeassa elämässä. Virtuaalihevosten tiedot eivät liity mitenkään kuvissa esiintyviin, oikeisiin hevosiin. Jos et tiedä, mikä virtuaalitalli on, voit lukea siitä lisää täältä.

EN: Karhukorpi is a SIM-game stable, nothing happens in real life. The information of the SIM-game horses has nothing to do with the horses in the pictures. If you dont know, what sim-game stable is, you can read there.


Suosittelemme

Fiktio
Kasarmitalli
Keinumäki
Kivikylän Kartano
Lakea
Maimo

Moondance
Mumina
Mörkövaara
Rajaton
Vaapukka
Viehättävä

Tekijänoikeudet

Myös tekijänoikeutemme eli copyrightit ovat Karhukorvessa kunnossa. Hienon ulkoasun meille on väsännyt Sakkura, kiitos ja kaikki kunnia siitä hänelle. Ulkoasun hevosen pääkuvan on ottanut Ram, ja toisen kuvan yukitora, eli minä itse. Koristekuvien ottajan löydät viemällä kursorin niiden päälle. Kaikki tekstit ovat yukitoran käsialaa, ellei toisin mainita. Hevosten kuvien yhteydessä löytyy niiden kuvaaja. Suuret kiitokset kaikille kuviaan käyttööni luovuttaneille ja tallin perustamisessa auttaneille henkilöille. Ethän kopioi Karhukorvesta kuvia, ulkoasuja tai tekstejä, sillä kopiointia ei katsota hyvällä.
ulkoasu © Sakkura 2010 virtuaalitalli / a sim-game stable